Kristallen Klankschalen
Levenslicht
Kristallen Klankschalen


 

Permanente AANBIEDING

Een set met 7 klankschalen passend bij de chakra tonen, in de maten vanaf 10" t/m 14":
Normaal van € 1.099... nu € 995Éénmalige AANBIEDING, dus op=op
email voor de prijzen!!! info@levenslicht.net
bestel meer en ontvang meer korting!!!


In volgorde van grootte deze Kristallen Klankschalen met Hoge Kortingen:
35 cm, 14 inch, toon Cis (C#), Hoger Hart chakra
*2x* 30 cm, 12 inch, toon Cis (C#), Hoger Hart chakraMet daarnaast deze bijzondere klankschalen in de 432 Hz toonladder gestemd.
Deze schalen zijn heel exact gestemd, ook deze bieden we aan met Hoge Korting:
35 cm, 14 inch, toon G, Keel chakra
35 cm, 14 inch, toon C, Stuit chakra

*2x* 30 cm, 12 inch, toon A, Voorhoofd chakra
*3x* 30 cm, 12 inch, toon B, Kruin chakra
30 cm, 12 inch, toon C, Stuit chakra Verkocht!
*2x* 30 cm, 12 inch, toon E, Zonnevlecht chakra
30 cm, 12 inch, toon F, Hart chakra Verkocht!

25 cm, 10 inch, toon A, Voorhoofd chakra Verkocht!
25 cm, 10 inch, toon D, Sacraal chakra Verkocht!
25 cm, 10 inch, toon D, Sacraal chakra
25 cm, 10 inch, toon G, Keel chakra

We bieden de 25 cm en 30 cm aan met een luxe draagtas erbij. Je betaalt voor de draagtas tijdelijk slechts € 35!

En we bieden nu een chakra set aan, 432 Hz, met korting, informeer naar de prijs! info@levenslicht.net
Het gaat om 7 klankschalen totaal, 4 klankschalen van 30 cm, 12 inch, en 3 klankschalen van 25 cm, 10 inch.Over 432 Hz:
Dit zijn de frequenties die door Pythagoras zijn ontdekt en worden de kosmische frequenties genoemd.
Al tijdens de 2e wereldoorlog werd een andere stemming, 440 Hz, geintroduceerd door Goebbels, de minister van Volksvoorlichting en Propaganda onder Hitler. Deze stemming blokkeert onze systemen en onze persoonlijke groei. De stemming is in 1954 over de hele wereld geaccepteerd.
Wij kiezen steeds meer voor 432 Hz, ook waar we klankschalen verkopen. Het blijkt nu dat de klankschalen van 440 Hz vaak afwijken van de juiste toon, terwijl die van 432 Hz stuk voor stuk prachtig gestemd zijn zonder afwijking. Ook dat zien we als een aanwijzing om over te stappen.
Onze eigen chakra set klankschalen, die we rond 2001 hebben aangeschaft in de VS, blijken keurig op 432 Hz te zijn gestemd. Wij waren toen helemaal nog niet bezig met deze materie, ook dit zien we als een aanwijzing.

Hier de opbouw van de op een prachtige logische manier opgebouwde Pythagorese Kosmische Frequenties:De hier gegeven waarden ontstaan door naar beneden met 2 te vermenigvuldigen (groene kolom) en naar rechts met 3 (roze rij). Let ook op het wonder van de tonen die door de kolommen worden gevormd, deze staan onder de kolommen genoteerd. Dit is een serie kwinten, waarbij de volgende toon wordt gevonden door de tussenliggende 3 tonen over te slaan. De serie kwinten wordt vervolgd door G#, de D# en de A#, wat de frequenties voor de DNA-healing completeert.
De gele waarde is natuurlijk de A=432 Hz. De blauwe waarde is praktisch gelijk aan de snelheid van het licht...We zijn heel blij om echte kristallen klankschalen te kunnen aanbieden voor een goede prijs! De kristallen klankschalen zijn gemaakt van 99,992% pure kwarts.
Ze brengen een krachtige, pure klank voort vergezeld van harmonische boventoonreeksen en zijn bekend vanwege hun genezende eigenschappen.

Je kunt ook Tibetaanse schalen, stemvorken en klankschalen met handvat bij ons bestellen. Ook heldere, en andere kleuren zijn mogelijk. Ook kunnen we andere tonen en maten leveren. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Alle energie is trilling. Geluidstrillingen dringen door tot in je botten en organen, tot in de diepste kern van je bestaan en transformeert op energetisch en moleculair nivo, het bewuste en onbewuste.
Geluid kan gedragspatronen, negatieve overtuigingen en traumatische ervaringen doorbreken. Individuele groei, natuurlijk evenwicht en vrijheid ontstaan als wij de helende kracht van het geluid herkennen en gebruiken.

Wij bestaan voor ongeveer 70% uit water en aangezien water makkelijk in beweging te brengen is en water in staat is om informatie op te slaan, is het heel makkelijk voor ons lichaam om mee te resoneren, om mee te trillen op de energie van het geluid.
Het leuke is dat we niet alleen met onze oren luisteren maar met ons hele wezen, ons hele lichaam absorbeert de trillingen.

De kristallen klankschalen werken op alle niveaus en kunnen helpen bij het verbeteren van onze creativiteit, wilskracht en vertrouwen. Ze stimuleren en bevorderen het loslaten van emoties en blokkades en de verwerking hiervan.
De klankschalen zenden een krachtige en pure resonantie uit. Als ze samen bespeeld worden ontwikkelt zich een wonderbaarlijk harmonisch energetisch klankspel.

Elke klankschaal is afgestemd op één van de zeven chakra's en samen bevatten ze alle tonen van de toonladder.
Daarnaast leveren we klankschalen met de tonen Cis (C#), Dis (D#), Fis (F#) en Gis (G#) die samen de DNA-healingset vormen.
Elke schaal produceert een sterk vibrerend geluid dat resoneert/vibreert met het licht/kleur van het correspondeerde chakra.

Klik hier om jouw set te bestellen. Je komt dan op een aparte pagina waar je wordt geholpen met de bestelling.Verdere informatie:

José en Tjeerd Sloot, Leusden.
Tel.: 06 43 03 64 83
Email: biodanza@levenslicht.net