Kristallen Klankschalen
Levenslicht
Kristallen Klankschalen
 

Permanente AANBIEDING

Een set met 7 klankschalen passend bij de chakra tonen, in de maten vanaf 10" t/m 14":
Normaal van € 1.099... nu € 995Éénmalige AANBIEDING, dus op=op
email voor de prijzen!!! info@levenslicht.net
bestel meer en ontvang meer korting!!!


In volgorde van grootte deze Kristallen Klankschalen met Hoge Kortingen:
35 cm, 14 inch, toon B, Kruin chakra gereserveerd!
35 cm, 14 inch, toon Cis (C#), Hoger Hart chakra
30 cm, 12 inch, toon Cis (C#), Hoger Hart chakraMet daarnaast deze bijzondere klankschaal in de 432 Hz toonladder gestemd, ook met Hoge Korting:
30 cm, 12 inch, toon A, Voorhoofd chakraWe zijn heel blij om echte kristallen klankschalen te kunnen aanbieden voor een goede prijs! De kristallen klankschalen zijn gemaakt van 99,992% pure kwarts.
Ze brengen een krachtige, pure klank voort vergezeld van harmonische boventoonreeksen en zijn bekend vanwege hun genezende eigenschappen.

Je kunt ook Tibetaanse schalen, stemvorken en klankschalen met handvat bij ons bestellen. Ook heldere, en andere kleuren zijn mogelijk. Ook kunnen we andere tonen en maten leveren. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Alle energie is trilling. Geluidstrillingen dringen door tot in je botten en organen, tot in de diepste kern van je bestaan en transformeert op energetisch en moleculair nivo, het bewuste en onbewuste.
Geluid kan gedragspatronen, negatieve overtuigingen en traumatische ervaringen doorbreken. Individuele groei, natuurlijk evenwicht en vrijheid ontstaan als wij de helende kracht van het geluid herkennen en gebruiken.

Wij bestaan voor ongeveer 70% uit water en aangezien water makkelijk in beweging te brengen is en water in staat is om informatie op te slaan, is het heel makkelijk voor ons lichaam om mee te resoneren, om mee te trillen op de energie van het geluid.
Het leuke is dat we niet alleen met onze oren luisteren maar met ons hele wezen, ons hele lichaam absorbeert de trillingen.

De kristallen klankschalen werken op alle niveaus en kunnen helpen bij het verbeteren van onze creativiteit, wilskracht en vertrouwen. Ze stimuleren en bevorderen het loslaten van emoties en blokkades en de verwerking hiervan.
De klankschalen zenden een krachtige en pure resonantie uit. Als ze samen bespeeld worden ontwikkelt zich een wonderbaarlijk harmonisch energetisch klankspel.

Elke klankschaal is afgestemd op één van de zeven chakra's en samen bevatten ze alle tonen van de toonladder.
Daarnaast leveren we klankschalen met de tonen Cis (C#), Dis (D#) en Gis (G#) die samen de DNA-healingset vormen.
Elke schaal produceert een sterk vibrerend geluid dat resoneert/vibreert met het licht/kleur van het correspondeerde chakra.

Klik hier om jouw set te bestellen. Je komt dan op een aparte pagina waar je wordt geholpen met de bestelling.Verdere informatie:

José en Tjeerd Sloot, Leusden.
Tel.: 06 43 03 64 83
Email: biodanza@levenslicht.net